menu
Word Lid
Ondernemen in Corona-tijden? Ja, natuurlijk!

Zonder twijfel is de opstart van een nieuwe zaak, de realisatie van vaak een lang gekoesterde droom, een niet te onderschatten onderneming. Bewonderenswaardig dus. Vlaams Belang Ekeren trakteert ondernemers, starters maar ook verjaarders, allang op een leuke attentie, om hen succes en/of proficiat te wensen en een hart onder de riem te steken. Sinds jaren maakt onze afdeling gebruik van het aanbod van lokale ondernemers bij de organisatie van activiteiten.

Met de huidige corona-crisis verdienen onze (lokale) ondernemers, die niet bij de pakken blijven zitten, maar als een echte ondernemer oplossingen zoeken om toch door te kunnen gaan, om als het ware hun onderneming heruit te vinden, nog meer onze steun. Wij raden iedereen aan om zeker nu lokaal te winkelen. Op de webstek www.ikkoopantwerps.be kunt u ook online Ekerse ondernemers terugvinden.

Ondernemers die in deze tijd dan ook nog eens een nieuwe zaak openen, verdienen zeker een steuntje in de rug. Ons bestuurs- en districtsraadslid uit Sint-Mariaburg, Filip Van den Broeck, maakte vorig weekend graag een momentje tijd om langs te gaan bij Foodstore Leopold op de hoek van de Leopoldlei met de Frans Standaertlei om een attentie van Vlaams Belang Ekeren af te geven. Een klein gebaar, dat hopelijk gesmaakt wordt. Filip is alvast overtuigd van het aanbod en klant bij deze onderneming.

Ten slotte sporen we iedereen aan om ook na de Corona-crisis zo veel mogelijk lokaal te winkelen, online of in fysieke winkels, bij handelszaken die nu nog fysiek of online open zijn maar ook en zeker bij hen die nu noodgedwongen gesloten zijn. Laat ons er allemaal samen voor zorgen dat #onsEkeren opnieuw ondernemend en bruisend wordt.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF