menu
Word Lid
Vlaams Belang lanceert Antwerpse mobiliteits- “citroen” campagne “A perst u uit!”

Filip Dewinter “Vlaams Belang wil de Antwerpse automobilist een stem geven”

Het Antwerpse Vlaams Belang start vandaag een campagne op omtrent de Antwerpse mobiliteitschaos. Het logo van de campagne is een uitgeperste citroen met de slogan “A perst u uit!” De “citroen-op –wielen” staat symbool voor de Antwerpse automobilist die door het stadsbestuur wordt aangeduid als de bron van alle mobiliteitsproblemen in Antwerpen.

Filip Dewinter:Het stadsbestuur schuift de verantwoordelijkheid voor de mobiliteitschaos van zich af en viseert de automobilist die de melkkoe van het stadhuis is geworden! De Antwerpse automobilist wordt uitgeperst als een citroen. Dure parkeertarieven, steeds minder parkeerplaatsen, alsmaar meer en duurdere boetes…Terwijl het openbaar vervoer onveilig en onbetrouwbaar blijft en ongecoördineerde wegenwerken de stad in een bouwwerf veranderen, voert het stadsbestuur een autopest-beleid. Automobilisten zijn de melkkoe geworden van het falende Antwerpse mobiliteits- beleid dat verantwoordelijk is voor de vele files, parkeerproblemen en gebrekkig openbaar vervoer."

De campagne wordt gevoerd met een huis-aan-huis-blad, advertenties op sociale media en een gratis autosticker “A perst u uit!”, te bestellen via info@vlaamsbelangantwerpen.org

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF